Home HiFi

Bowers & Wilkins AM-1 pre skvelú párty v každom počasí

Anglický Bowers & Wilkins ponúka nové outdoorové reproduktory B&W AM-1. Nezaujíma ich, dážď, sneh, vietor – jediné, čo ich zaujíma je kvalitné podanie hudby, ktorú počúvate. Sú vhodné najmä do exteriérov, k bazénu, na terasu, do kaviarne, reštaurácie, či na verejné priestranstvá…

AM-1 je najodolnejší reproduktor voči poveternostným vplyvom aký Bowers & Wilkins kedy vyrobil

Výrobcov, ktorí ponúkajú kvalitné exteriérové ozvučenie nie je málo. Mohé majú bezdrôtový prenos, posillnené basy, umožňujú Bluetooth streamovanie…

High Endový špecialista Bowers & Wilkins však tvrdí, že modelom B&W AM-1 ponúka aj niečo viac – feeling s nádychom vynikajúceho zvuku Premium Sound, diskrétneho stylingu, odolnej konštrukcie s dlhou životnosťou a maximálnu flexibilitu uchytenia. Čo iné možno očakávať od spoločnosti, ktorá nám priniesla nádherný Zeppelin, vynikajúce P5S a PV1D regálové reproduktory.

Prevedenie

O kvalitnú reprodukciu zvuku sa stará unikátna konštrukcia s obrátenou konštrukciou hnacieho agregátu 13 cm stredobasový reproduktor s membránou so sklenených vláken, v ktorého strede je umiestnený hliníkový 25 mm výškový menič Nautilus™ známy z drahších reprosústav B&W.

„Pri použití vonku, sú reproduktory montované vo výške nad poslucháčmi, a preto sme vyžarovací uhol uhol AM-1 je optimalizovali na posluchovú os asi o 10 stupňov,“ vysvetlil vývojový inžinier Dr John Dibb.

K dispozícii sú pomocné basy rezonátora na zadnej strane, ktorý ponúka výnimočnú odozvu basov bez potrebného basreflexu, ktorý musí byť utesnené voči nepriazni počasia.

Konštrukcia reprosústavy s redným krytom vystuženým sklenými vláknami a hliníkovou krycou mriežkou prešla rozsiahlymi testami na odolnosť a trvanlivosť, vrátane testu v soľnej komore a testu na UV žiarenie.

Farby

Odolný reproduktor AM-1 je dostupný v bielom a čiernom farebnom prevedení a svojim konzervatívnym dizajnom nebude narúšať okolité prostredie.

Upevnenie

B&W AM-1 sú určené k polohovaniu na výšku, alebo na šírku pomocou stabliného držiaku s hliníkovej zliatiny. Vďaka tomuto držiaku ho môžete polohovať v rozsahu 110 stupňov a vždy tak dosiahnuť ideálnu reprodukciu zvuku v priestore.

Zdroj:  Bowers & Wilkins.com

Pridaj komentár